STÁTNÍ SVÁTKY V KVĚTNU:

  • 1.5.2024 - OTEVŘENO od 9 - 15 hodin
  • 8.5.2024 - ZAVŘENO

Psi jsou na prodejně vítáni

Poměrně často se setkáváme s dotazem, zda můžete naši prodejnu navštívit s pejskem.

 danny taška

Samozřejmě! Vás i vašeho čtyřnohého kamaráda rádi uvidíme, je ale potřeba dodržovat pár základních pravidel, aby vaše návštěva proběhla bez nehod.

 

  • Před příchodem na prodejnu je potřeba mít pejska pořádně vyvenčeného. Nejednou se stala nehoda, kdy pejsek po celodenním čekání na vás doma nedostal šanci se pořádně vyvenčit a potřebu vykonal až u nás na prodejně. Druhou situací, kdy vznikají nehody, je značkování psů, kteří úplně nechápou, že se tady prostě nečůrá. Také velmi často přicházíte přesvědčeni, že váš pejsek to nedělá a nakonec vše dopadne jinak. Při vzniklé nehodě vám poskytneme potřeby k úklidu a vy po svém pejskovi uklidíte. Někdy se stane, že váš pejsek poškodí zboží a v tom případě jsme nuceni po vás požadovat náhradu škody. Myslíme si, že je lepší utratit peníze na další pamlsky pro vašeho chlupáče než platit způsobenou škodu.

 

  • Samozřejmě jsou i případy, kdy máme pro nehody pochopení, a to jsou nehody štěněcí. Proto se nebojte s prckem přijít, i když ještě nemá správné venčící návyky. 

 

  • Jelikož se u nás na prodejně stává, že se zde ocitne více pejsků naráz, je potřeba, aby po celou dobu návštěvy našeho obchodu byli pejsci na vodítku. Tím zabráníte nechtěnému kontaktu a vzniku konfliktů.

 

  • Hodně z vás se nás také ptá, zda musí mít pejsek náhubek. Za nás to není povinné. Vy sami znáte vašeho pejska nejlépe, a tak jste schopni sami rozhodnout, zda je vhodnější mu náhubek dát nebo ne. Pokud zkoušení oblečků, postrojů, … není zrovna oblíbená disciplína vašeho psa a necítí se při tom ve své kůži, nebudeme jej při zkoušení rušit naší přítomností a pokusíme se vám poradit ze vzdálenosti příjemné vašemu pejskovi.

 

  • Pokud přijdete s pejskem zkoušet například postroj či obleček, opravdu není vhodné, aby byl od bláta.

 

 

 

Děkujeme za dodržování těchto základních pravidel pro příjemněji strávený čas u nás. Budeme se těšit na vaši návštěvu. :)