Pěkný den, jelikož je psí život příliš krátký, chceme s našimi chlupatými parťáky trávit co nejvíce času a vytvořit si mraky krásných vzpomínek. ❤️ Proto bychom Vás chtěli s dostatečným předstihem informovat, že ve dnech od čtvrtka 28.3. do pondělí 1.4.2024 máme ZAVŘENO. Využíváme velikonoční svátky a jedeme na výlet. 🐶🚍 Užijte si i Vy volno se svými pejsky. Tým hladovypes.com

Slavíme dvojité narozeniny!!

 

Ve středu 15.9.2021 má jeden člen našeho týmu narozeniny a rád by je oslavil. Tím členem je náš ohař Strong, který bude mít krásných 5 let.

V tento den bude prodejna otevřena exklusivně od 9:00 do 19:00, takže vás na naší prodejně budeme čekat celých 10 hodin!

Vzhledem k tomu, že má Strong 5. narozeniny, dá vám na prodejně slevu 5 %. No, a jelikož netroškaříme a brzy to bude 1 rok od otevření naší nové prodejny, dostanete navíc dalších 5 %. Celkem tedy získáte 10% slevu při nákupu na prodejně.

Odpoledne se můžete těšit na možnost konzultace krmiva se specialistou od českého distributora krmiva Acana a Orijen.

Určitě se máte na co těšit -  na prodlouženou otevírací dobu, názor odborníka, slevy, dárky a tombolu s hlavní cenou, kterou je pelíšek Kiwi Walker dle vlastního výběru!

Budeme losovat 10 výherců ze všech nakupujících na prodejně v tomto dni. 

 

Aby to lidem, kteří se k nám nemůžou z jakýchkoliv důvodů dostat líto, rozhodli jsme se také vytvořit slevový kód na 5% slevu pro nákup na e-shopu.

Znění slevového kódu je: STRONG5

Slevový kód je použitelný pouze dne 15.9.2021 a neplatí na akční zboží.

 

 20210615_180733

 

Těšíme se na vás

Team hladovypes.com