Pěkný den, jelikož je psí život příliš krátký, chceme s našimi chlupatými parťáky trávit co nejvíce času a vytvořit si mraky krásných vzpomínek. ❤️ Proto bychom Vás chtěli s dostatečným předstihem informovat, že ve dnech od čtvrtka 28.3. do pondělí 1.4.2024 máme ZAVŘENO. Využíváme velikonoční svátky a jedeme na výlet. 🐶🚍 Užijte si i Vy volno se svými pejsky. Tým hladovypes.com

RECENZE - Vizsla vs. Wunderball

Když jsme dostali možnost mít tyto nezničitelné balónky v nabídce, byli jsme dost skeptičtí a tak povolali nejpovolanějšího z povolaných..

Maďarského ohaře Donuta.

Myslíme si, že se své role testera chopil skvěle. Koneckonců spokojený pes i majitel je to, co nás těší nejvíc.

Pojďte si přečíst, co o tomto míčku napsali.

 

Ze života míčku - test balónku Wunderball

S Koblihem počítáme životnost hraček na minuty. Málokdy se najde kousek, který odolá jeho poctivé zubní prácičce. Doma ho přezdíváme: Koblih rozparovač, Koblih ničitel, Preparátor a další. Musím ale upozornit, že doma kromě bot nic nerozkousal. Všechnu svou pozornost směřuje hračkám.

Když vybíráme hračku, tak ji zkoumáme z mnoha úhlů – materiál, slabé místa, vyčuhující části, spoje a velikost. Ideální by byla dlažební kostka popřípadě cihla.

Takže když jsme dostali do ruky tento super míček z kaučuku, říkala jsem si ‘‘tohle by se mohlo dožít rána aniž by do něj vykousal díru‘‘. Světe div se ale míček přežil noc a i noci následné. Životnost se začla počítat místo minut na dny (poznamenám, že míček byl k dispozici celý den, ne jen na příděl jako ostatní hračky).

První týden přežil míček bez ztráty věnečku. Dá se aportovat a pes si s ním vyhraje i sám. V následujícím týdnu se na míčku začlo objevovat mírné opotřebení a pár malých oděrek. To se ale Koblih chytil příležitosti a začal tyto místečka vykusovat. Tím že je míček z kaučuku, tak vykusování není tak jednoduché, protože se materiál natahuje a je opravdu těžké ho vyrvat. Častokrát jsme našli na zemi ležícího psa, znaveného snahou o demolici, a vedle něj  míček. Takže to pejsky nejen hezky zabaví ale i unaví. Podotknu, že tyto demoliční práce byly u nás na denním pořádku, tak se to na míčku podepsalo. První kousky začaly v druhém týdnu pomalu odpadávat pod náporem tesáků, které se soustředily jen na jedno a to ZNIČIT MÍČEK.

Tady zase zmíním, že míček je zdravotně nezávadný a co pes rozkouše a sní, tak i lehce vykadí. V tomto případě je fajn, že se prodává v různých reflexních barvách a hovínko vašeho psa už nikdy nepřehlédnete. Po necelém měsíci míček stále žije, ztratil sice svůj původní kulatý tvar, ale hrát se s ním ještě stále dá. Teď už ale pod dohledem, přece jen už není v původním tvaru a kdyby se náhodou stalo, že z něj vykousne i větší část.

 

Dáváme mu ještě týden, max. dva, než ho odepíšeme úplně.  A poběžíme pro další.

Za nás totiž naprostá spokojenost. Nečekali jsme, že vydrží tak dlouho. Pana Kobliha hezky zabavil i samotného. 

Takže pokud máte doma trhače či preparátora doporučujeme koupit. 

Míša a Donut

 

Doporučujeme zesílit zvuk ↓

 

Pár fotek ze života míčku