Pěkný den, jelikož je psí život příliš krátký, chceme s našimi chlupatými parťáky trávit co nejvíce času a vytvořit si mraky krásných vzpomínek. ❤️ Proto bychom Vás chtěli s dostatečným předstihem informovat, že ve dnech od čtvrtka 28.3. do pondělí 1.4.2024 máme ZAVŘENO. Využíváme velikonoční svátky a jedeme na výlet. 🐶🚍 Užijte si i Vy volno se svými pejsky. Tým hladovypes.com

Hladový pes představuje: Mořská řasa Kelpa

Zelený zázrak? Je to přeci hnědá řasa, ale popravdě, ta barva je spíše zelená, to však na účinky nemá vliv. Mořská řasa Kelpa je čistě přírodním krmným doplňkem se širokým spektrem účinků na organismus zvířete. A jsou to jen pozitivní účinky, které budou patrné už na první pohled. Přitom stačí tak málo, pořídit našemu psímu parťákovi již usušenou a namletou Kelpu a přimíchat ji do běžného krmení. Je úplně jedno, jakým způsobem svého pejska krmíte. Přimíchat lze ke granulím, vařenému masu a konzervám nebo k přirozené stravě BARF.

„Kelpa mořská, řasa božská“

Než se dostaneme k tomu podstatnému, řekneme si něco málo o Kelpě. Tento název se nám zapsal do paměti jako označení pro mořskou řasu Ascophyllum Nodosum, která pochází z těch nejčistších moří. Díky modernímu zpracování bez využití chemie se z mořské řasy získává 100 % čistý přírodní produkt ve formě sypkého prášku s charakteristickou mořskou vůní, který je plný vitamínů, minerálů, stopových prvků a aminokyselin.

Zaměřeno na zuby

To by nám pro začátek mohlo stačit, teď je čas přejít na to zábavnější. K čemu mořská řasa poslouží našemu pejskovi? Na prvním místě určitě stojí péče o zuby psů, nejde ale jen o bílé tesáky. Prospěch budeme pozorovat i na zdravějších dásních a časem našemu psímu parťákovi vymizí zkažený psí dech. Kelpa mění složení slin pejska, díky tomu pak brání usazování zubního plaku a zubního kamene na zubech. Pravidelné používání vede k rozpuštění již vzniklého plaku a usazeného zubního kamene. Vyhneme se tak nepříjemnému čištění zubů, které ne každý pes má rád. Ten můj chlupáč rozhodně ne, ale Kelpu v misce tak tu má rád.

Zdravý pes, šťastný páníček

Kelpa podporuje celkové zdraví organismu, dodává zdraví prospěšné látky v čistě přírodním stavu, který je pro zvířata nejlépe využitelný. Rozhodně Kelpou prospějeme více než nějakou zaručenou kombinací uměle vytvořených vitamínů, které jsou v organismu špatně využitelné.

Jednou čajovou lžičkou podpoříme imunitní systém našeho čtyřnohého kamaráda. Kelpa umí vylepšit kvalitu a zbarvení srsti, ten hedvábnější kožíšek si při mazlení určitě užijete. Dále se všichni odborníci shodují na účincích bránících rozvoji infekcí v organismu a vzniku degenerativních procesů. To všechno za to určitě stojí a přitom to nestojí tak moc  :-)